6. Kreds

Vin tur til Mosel

-
2650.00

 

Vintur til Mosel

Kommer man til Senheim møder man campingplads Holländischer Hof, som er en af de mange campingpladser langs Mosel. Pladsen er hollandsk ejet, hvilket her er lig med kvalitet. Camping Holländicher Hof ligger smukt på en tange med Mosel flydende på den ene side og en lille marina på den anden i gå afstand til byen.

Tilmelding til turen løber i perioden 9. august - 30. august og foregår via kredsens hjemmeside. Der bruges ”først til mølle” ved tilmeldingen og du får derfor straks besked på, om der er plads på turen. Senest 5 dage efter tilmelding skal stævnegebyr være indbetalt ellers bortfalder reservationen. Du skal være logget ind på DCU’s hjemmeside for at få mulighed for at tilmelde dig. Husk at skrive medlemsnummer ved indbetaling.

Log ind her: https://www.dcu.dk/da/user/login

Pris for 7 overnatninger, 3 vinsmagninger, bustur, sejltur med kaffe og kage, Madpakke og en 3-retters menu er kr. 2.650 for en enhed med 2 personer. Enhed med 1 person kr. 1.725 og kr. 1.175 for en ekstra person i vognen. Strøm afregnes med lejrchefen.

Enheder med hund ligger normalt i et særskilt afsnit på pladsen, men vi har fået lov til at have hund på pladsen, så længe vi holder hundene i vores eget område.

Læs mere her

Vigtigt:

Der sker i øjeblikket jævnligt ændringer af indrejse betingelser i Tyskland, vi kan derfor ikke med sikkerhed sige, hvilke restriktioner der gælder på tidspunktet for turens start. Alle opfordres til at selv undersøge og overholde gældende rejserestriktioner inden afgang.
Det er dog et krav at man udfylder den digitale indrejseformular: Digitale Einreiseanmeldung, Turledelsen er ikke i stand til at hjælpe med dette. Det er ligeledes et krav at alle deltagere er færdig vaccineret og kan dokumentere dette med gyldigt Corona pas.

 

 

Med venlig hilsen

Dorthe og Lars Foged
Anna Lene og John Pedersen

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Log ind her