Er du klar til grillsæsonen?
Middag i det fri er en af sommerens fornøjelser og den perfekte måde at være sammen med familie og venner. Outwell har noget af det, du behøver, for at gøre dit udendørsmåltid til en succes, uanset hvor du befinder dig.
Pavilloner, solide borde, behagelige stole, kølebokse, bestik, smarte spisestel og meget, meget mere… Det prisbelønnede skandinaviske brand har alt, hvad du behøver, når du skal grille. Og udvalget af kul- og gasgrills omfatter mange valgmuligheder for den entusiastiske campingkok, herunder en ny model, der er ideel til par.
Hvis du elsker grillmad, men ikke har brug for de store Outwell Roast og Asado grills, der er blevet så populære hos familiecampister, er den nye Blaze gasgrill løsningen. Den kompakte CE-godkendte Blaze fylder meget lidt ved opbevaring, og selvom den kun måler 38 x 34 x 12 cm, har grillen i rustfrit stål rigelig plads til tilberedning af et måltid for to.
Brugervenlighed og alsidighed er vigtige funktioner, og gassen giver en ren, stabil og høj varmeydelse til denne grill med 2.000 W. Den aftagelige spildbakke i rustfrit stål holder på kødets fedt og saft. Efter maden kan grillristen skiftes ud med en grydeholder, så du kan sætte kedlen på og lave kaffe.
Mange synes, at mad tilberedt over trækul er ekstra lækker, og alle tre størrelser af Outwell Cazal bærbar grill er fortsat populære valg.
10 madlavningstip fra Outwell
• Kom marinade og kød i en plastikpose og ryst posen for at fordele marinaden jævnt. Kød kan marineres natten over, men fisk må kun ligge i marinade i 20 minutter, da syren tilbereder kødet.
• Tag først råt kød ud af køleboksen, når der er brug for det, og lad det ikke berøre den færdigtilberedte mad.
• Brug separate skærebrætter og knive til fersk kød, tilberedt kød og grøntsager for at forhindre krydskontaminering.
• Hav en skål med vand samt papirhåndklæder klar, så du kan vaske hænder under madlavningen.
• Placer grillen på et stabilt underlag på sikker afstand af børn.
• Brug vand fra en lille forstøverflaske til at køle grillen, så den ikke branker maden.
• Hav et brandtæppe og en ildslukker i nærheden sammen med førstehjælpsudstyr til forbrændinger i tilfælde af ulykker.
• Læg rosmarin på grillkullene for at give duft til kødet og holde insekter væk.
• Skal kødet være mørt? Prik ikke huller i kødet – saften løber ud, og kødet bliver tørt. Pensl kødet med vegetabilsk olie for at forhindre, at det hænger fast i grillen.
• Sørg for, at grillen er afkølet før nedpakning, og bortskaf de afkølede gløder på forsvarlig vis.