Camping i udlandet

Medicinsk forhåndsvurdering

Skrevet af Poul Erik Lind Pedersen, 29-08-2024 - 11:16

Jeg sidder og læser DCU bladet og temaet om forsikringer - specielt rejseforsikring. Det undrer mig, at man i sådan en artikel række, undlader at nævne en meget vigtig detalje, som jeg tror rigtig mange ikke er klar over.

Det er nemlig sådan, at os der har nået en alder hvor vi efterhånden har raget diverse skavanker og kroniske sygdomme til os - eller enhver som inden for 2 måneder før en rejse til udlandet har været i kontakt med sundhedsvæsenet for andet end planlagte kontroller skal søge om Medicinsk Forhåndsvurdering hvis de vil at deres rejseforsikring skal dække evt. egenbetaling af nødvendig behandling af pågældende sygdom i udlandet samt evt. hjemtransport knyttet til den pågældende sygdom. Ellers risikerer man selv at skulle hænge på regningen. Og det kan blive rigtig dyrt. Jeg taler af erfaring - heldigvis havde jeg tingene i orden, men jeg fik selv sygehus regningerne fra de franske sygehuse. Ca. 60.000 i det ene tilfælde og små 40.000 i det andet. Regningerne blev sendt videre til SOS.

Tjek hos dit forsikringsselskab om du skal søge hos SOS eller hos dit selskab. Du kan søge op til 2 måneder før afrejse.

Skrevet af Peder Carstensen, 31-08-2024 - 09:54

Tak for oplysning, det er jo rart at vide, at man skal være obs. på ovenstående.!

Syntes også at det er godt at DCU i September nummeret, oplyser om forskelligt som vi skal være opmærksomme på/ have styr på inden ferien.... vi er jo kommet hjem.!

Måske det havde været bedre med oplysningerne i et tidligere nummer.!

Mv. Peder Carstensen.

Skrevet af Poul Erik Lind Pedersen, 31-08-2024 - 15:15

Der er jo nogle af os der først er ved at søge så vi kan komme afsted om 14 dage - forhåbentlig. 

Skrevet af Mogens Larsen, 31-08-2024 - 20:40

Fantatisk indlæg, måske skulle der rettes direkte henvendelse til DCU omkring ovenstående, jeg ved ikke hvor meget de følger med i Forum. Det kunne jo være et oplæg i næste nummer af DCU Camping fritid

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her