Gode råd og ideer

Totalskadet vogn

Skrevet af Kasper Johansen, 26-08-2024 - 16:33

Hej. 
Vi har en campingvogn som desværre har fået en stor revne i siden, og derfor er den blevet totalskadet. 
Vi forhandler lidt med taksator omkring hvad den er værd. 
Men da jeg heldigvis aldrig har prøvet det før, så er jeg ikke helt skarp på reglerne. 
Vi kan ikke finde nogle vogne magen til den vi har, af samme årgang. 
Dog kan vi finde nogle som er nogle år nyere, som har stort set det samme. (+ en smule mere, da de er nyere) ej heller nogle ældre, som har det samme udstyr.

Hvordan er reglerne i forhold til forsikringen? Som jeg læser det, så må man ikke stilles dårligere end man var i forvejen, men det beløb som taksatoren mener, at vores nuværende er værd, dækker ikke hvis vi skal købe en af de meget få der er til salg (1-2 stk) og få det samme udstyr på.

Taksatoren mener at, en på samme alder vil være ca 30.000 mindre værd, end dem der er til salg lige nu. Og det er jo meget fint, men når nu der ikke er nogen til salg, hvad gør man så? skal taksatoren finde noget tilsvarende til det vi har? Eller er det bare ærgeligt, også er det bare vores problem, at vores vogn har fået en skade (ikke os selv der har lavet den, og vi er i bund og grund på ingen måder interesseret i at skifte den ud, vi vil egentlig bare gerne have vores vogn)

Skrevet af Peder Carstensen, 31-08-2024 - 10:06

Vi har Kasko på vores Campingvogn, det havde vi også på tidligere Campingvogn, som blev totalskadet pga. Hagl i Italien - vi fik det beløb for vognen, som den var Kasko forsikret for, ved ikke om der er Kasko på jeres, men man får vel ikke flere kroner for en vogn, end den er værd i alm. handel, måske er det til at anke sagen, for at se om  der er noget at gøre ( hæve beløbet ).

Jeg ved med biler som bliver totalskadet, at man ikke må blive ringere stillet, end det man har, men alligevel er det sket at man har måttet betale noget selv, ved siden af for at opnå noget tilsvarende.!

Håber det lykkedes at finde ud af noget evt. ved at anke sagen.!

Mv. Peder Carstensen.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her