DCU - AQUA Akvarium & Dyrepark

AQUA Akvarium & Dyrepark

15 % rabat

Adresse
Vejlesøvej 55
DK-8600 Silkeborg
Info
15 % rabat
Annonce

Oplev den danske naturs hemmeligheder!

I AQUA Akvarium & Dyrepark kan I møde de fascinerende danske dyr. Alle de dyr I kender, men aldrig har set. Præcis som i naturen – bare tættere på! 

Mød fiskene under overfladen, oplev oddernes vilde leg, besøg grævlingen i sin underjordiske hule og kig direkte ned i storkens rede. Oplev den danske natur samlet på ét sted, bliv overrasket, forundret og få svar på alle jeres spørgsmål om vores fælles natur. 

Kom med på søens bund

I det store indendørsakvarie kan du komme tørskoet til søens bund. Oplev de glubske gedder på jagt i søens dyb gennem store panoramaruder og følg den rekordstore kæmpemalle, der lurer under overfladen og kan sluge en hel and! 

Leg jer til mere viden og overraskende fakta fra den natur, der omgiver os alle. Gå på opdagelse i fire etagers dansk natur med både fisk, padder og krybdyr. Tør I gå i mørkeakvariet eller gennem Gudenåens strøm? 

Daglige aktiviteter og alt det I ikke vidste

Hver dag kan I høre vilde, spændende historier, når dyrene fodres. Mød dyrepasserne og oplev oddernes vilde jagt, se hugormen sluge sit bytte i ét stykke, eller kig dybt ind i kæmpemallens monstermund, når de snupper deres foder. Mærk den kriblende fornemmelse, når I håndfodrer fiskene i rørebassinet. 

Vildt spændende oplevelser – vildt hyggeligt!

Få en enestående oplevelse med familien og vennerne i AQUA. Kombinér jeres besøg med en ekstra vild oplevelse. Der er masser af spændende og legende lærerige muligheder for en ekstra fantastisk tur. Du kan f.eks. trække i dyrepassertøjet for en stund, og fodre odderne.

Der er desuden mulighed for at booke forskellige, lærerige ture, og her er forudbestilling nødvendig:

  • Tag med på søen: Oplevelsesrig sejltur med en dygtig naturguide
  • Den første fisketur: AQUA har både grej og knowhow med til en fantastisk fisketur
  • Kanotur: Prøv kræfter med kanosejlads på Silkeborgs søer
  • Sov med odderne: En vildt hyggelig overnatning i AQUA

De danske dyr i parken

Dyreparken i AQUA Akvarium & Dyrepark rummer mange af de danske dyr. Man møder bl.a. oddere, bævere, mink, sumpbævere, vaskebjørne og mange flere. I 2017 blev der anlagt en dådyrpark, og i 2018 kom grævlingen til parken. Der er også vildsvin, og de fik deres første kuld smågrise i 2019. Man møder desuden kendte og mindre kendte fugle i parken, bl.a. sort og hvid stork, samt knopsvaner.

Dagligdagen foregår på dyrenes præmisser, så sørg for at komme til fodringerne, så I kan se dyrene på tætteste hold.

Sæt god tid af til legepladsen

Når I har udforsket dyrene og den danske natur, er det tid til leg. På vandlegepladsen er der sprøjtende vandsjov til mange timer. Skyd løs med vandkanonerne, eksperimentér med vand gennem slusesystemer og snig dig under det lunefulde vandtårn – hvis du tør! AQUAs legeplads indbyder til timers leg og hele familien kan prøve kræfter med forhindringsbanen i skoven.

2019 er året hvor der er fokus på leg, hygge og familietid. AQUA åbner nemlig hele 3 tilføjelser til legepladsen; en stor hoppepude og en sandlandsby op til Påske, og ”Kilderne” – en udvidelse af vandlegepladsen – i slutningen af juni. Der er altså endnu flere aktiviteter for børn og barnlige sjæle denne sommer.

AQUA Akvarium & Dyrepark er sjov med vand, både ude og inde. I kan derfor få masser af hyggelige timer sammen, uanset vejret.

Som DCU-medlem får du 15% rabat på entrébilletter til op til 2 voksne og 2 børn.

Du kan ikke booke billet online - køb entrébillet hos AQUA Akvarium & Dyrepark, når du ankommer.

Husk at fremvise dit DCU-medlemskort når du ankommer til attraktionen! 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

AQUA Akvarium & Dyrepark

Vejlsøvej 55
8600 Silkeborg

https://visitaqua.dk/

 

 

Bliv medlem og få masser af rabatter

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her