Ribe Vikingecenter

Ribe Vikingecenter

15 % rabat

Adresse
Ribe Vikingecenter
Roagervej 129,
6760 Ribe
Info
15 % rabat
Annonce

Levende historie på Ribe VikingeCenter
Tag på en spændende rejse 1300 år tilbage i tiden og oplev vikingernes by, Ribe, med alle sanser. Gå på opdagelse i husene, mød de arbejdende vikinger og gårdens dyr, deltag i aktiviteter og events for hele familien. 
Ribe VikingeCenter er et historisk oplevelsescenter med rekonstruktioner og levendegørelse af det allerældste Ribe år 710 til år 980.

Gå en tur på Markedspladsen, Ribes spæde begyndelse. Ned til Ripa Havn arbejder håndværkere som f.eks. sølvsmeden og glasperlemageren i deres værksteder, og ved molerne ligger handelsfolkenes både til fragt af varer på åen.
I Ripa By er I velkomne i vikingernes huse, f.eks. det prægtige Tinghus, hvor et 20 m langt kalkmaleri pryder væggene. På den modsatte side af åen står Ansgar Kirke, en rekonstruktion af den første kirke i det nuværende Danmark som den meget vel kunne have taget sig ud.
På Storgården kan I komme tæt på gårdens dyr, besøge bondens haver og det store langhus, hvor husfruen er flittig i køkkenet. Krigerne og bueskytterne holder til ved Ringvolden, hvor I kan kaste jer ud i krigerøvelser og prøve en krigers udstyr.

Oplevelser hver dag
Hils på byens indbyggere, der meget gerne svarer på alle spørgsmål. Mød også de tilrejsende, som er kommet til fra det store udland for at handle i byen. 
Der er mange aktiviteter hver dag for hele familien. Lær f.eks. vikingernes lege og spil, prøv krigerøvelserne, og børn ml. 7 og 13 kan melde sig til jarlens daglige krigertræning.
I kan også opleve falkonerens lynhurtige fugle og måske endda løbe ind i gøgleren, der optræder med ticks og fiduser på markedspladsen.  
Mod betaling kan I også prøve at snitte med båndkniv hos træsmeden, præge en sølvmønt hos møntslageren og skyde med langbue ved Ringvolden.

Hold øje med kalenderen og de dage, hvor der er særlige arrangementer. De byder på endnu flere opvisninger og aktiviteter!

 

DCU rabat:
Billetter skal købes ved indgangen, hvor man får 15 % DCU rabat.

Husk dit DCU-medlemskort til fremvisning.

Se åbningstider m.m. på Ribe VikingeCenters hjemmeside

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her