Gorillapark

Gorilla Park

15 % rabat

Adresse
Gorilla Park
Svendborg
Rødmevej 45
5771 Stenstrup

Vejle
Helligkildevej 60
7100 Vejle
Info
15 % rabat
Annonce

Gorilla Park Vejle & Svendborg 
15% rabat på klatring 

Klatrepark og naturoplevelser i særklasse i Vejle og Svendborg 
Det er brølende skægt, og der er spænding for alle! I Gorilla Park kan du nyde naturen og teste dit vovemod på mere end 200 vaklende klatreudfordringer i trætoppene. Sus gennem skoven på svævebaner, snowboard, cykel og sving dig i bedste Tarzan-stil over i store net og spring ud i det fri fra platforme i alt fra 1 til 26 meters højde! 

Der er klatrebaner for alle! Med næsten 3 km klatrebaner spændt op i træerne, er der både udfordringer for børn, voksne og erfarne som helt uerfarne klatrere. Der er forskellige sværhedsgrader og højder på banerne, som du bliver grundigt instrueret i at klatre på (fra 4-99 år!). 

Nyd naturen undervejs - og så nede fra! 
Du har 4 timer at boltre dig i træerne i - og har du brug for en pause undervejs, kan du både købe mad, drikkelse, snacks og is til fair priser, som kan nydes i vores skønne naturområder. I Svendborg er der mulighed for at gå en tur langs Øhavsstien og i Vejle kan du, der ikke vil klatre, gå en tur i Dyrehaven. Ellers kan du følge de klatrende og heppe fra jorden under banerne eller slappe af ved vores borde/bænke-sæt - som i begge parker både er under åben himmel eller med overdækning. 

Book din klatreoplevelse på forhånd og glæd dig til at hænge ud i træerne og fylde din dag med grin og adrenalin i hele kroppen uanset alder! 

En brølende god dag til en god pris! 15% på entrébilletten ved online booking. Rabatten gælder i 2024 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. 

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her